shutterstock_227678515.jpg


Manse Advocatuur is in 2012 opgericht door Nancy Manse. Het kantoor houdt zich bezig met alle vragen rond arbeidsverhoudingen in de breedste zin van het woord. Onder arbeidsrecht staan voorbeelden van de vraagstukken waar het kantoor zich mee bezig houdt. Het arbeidsrecht binnen het onderwijs is een bijzonder specialisme van het kantoor. Praktijkvoorbeelden zijn te vinden onder onderwijsManse Advocatuur kan (middel)grote (internationale) bedrijven als (middel)grote en kleinere onderwijsinstellingen tot haar cliënten rekenen. Ook verleent het kantoor diensten aan kleinere werkgevers en particulieren.  

Met de vele jaren expertise en ervaring van Nancy Manse staat het kantoor voor kwaliteit en deskundigheid. Betrouwbaarheid, vertrouwelijkheid, voortvarendheid en betrokkenheid zijn tevens kenmerken van het kantoor.

De praktijk bestaat onder meer uit het opstellen van stukken en het adviseren van cliënten. Vaak verdient een praktische en werkbare oplossing de voorkeur boven (een) kostbare en soms lang lopende procedure(s). Indien een procedure echter noodzakelijk of wenselijk is, zal Nancy Manse haar cliënten in rechte vertegenwoordigen.

Het kantoor beschikt over een groot netwerk van specialisten op andere rechtsgebieden en met andere disciplines, zowel binnen als buiten Nederland. Indien nodig, zal het kantoor in overleg met haar cliënt, de expertise van één van haar contacten kunnen inroepen.

Bijblijfbijeenkomst of cursus

Manse Advocatuur verzorgt regelmatig bijblijfbijeenkomsten en cursussen op het rechtsgebied of over onderdelen daarvan. Onderwerpen als ontslag, transitievergoeding, zieke werknemer en dossieropbouw komen veel aan de orde. De bijeenkomsten en cursussen kunnen ook Inhouse plaatsvinden.  

Voor vragen over een bijblijfbijeenkomst of cursus of voor het organiseren daarvan, neem dan contact met het kantoor op.

Contact opnemen

Uw advocaat

Na haar afstuderen in 1995 is Nancy Manse als arbeidsrechtadvocaat gestart op het grootste advocatenkantoor in Utrecht. Zij heeft haar specialisme als arbeidsrechtadvocaat voortgezet bij een groot advocatenkantoor in Rotterdam. Sedert 2012 runt zij haar eigen niche-kantoor in Rotterdam.

Bij de grote kantoren heeft Nancy ervaring opgedaan met onder meer reorganisaties, medezeggenschap, overgang van de onderneming, cao-recht en uiteraard alles wat komt kijken bij het aangaan en het verbreken van arbeidsrelaties. Tevens werkte ze veelvuldig samen, ook in internationaal verband, met specialisten op een ander vakgebied dan het arbeidsrecht. Sedert 2000 heeft Nancy zich mede gespecialiseerd in arbeidsrechtelijke vraagstukken binnen het onderwijs.

Nancy vindt het heerlijk om zich in juridische vraagstukken te verdiepen. De postdoctorale specialisatieopleiding Grotius Arbeidsrecht heeft zij dan ook met goed gevolg afgerond. In haar praktijkvoering staat het vinden van creatieve en praktische
oplossingen, mede met het oog op de belangen van haar cliënten, voorop.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten
heeft Nancy de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:
- Arbeidsrecht; 
- Onderwijsrecht; en
- Sociaal zekerheidsrecht.
Op grond van deze registratie is Nancy verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien 
opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Nancy is aangesloten bij Vereniging Arbeidsrechtadvocaten Nederland (VAAN), Vereniging Rotterdamse Arbeidsrechtadvocaten (VRAA), Vereniging voor Onderwijsrecht in theorie en praktijk (NVOR) en Vereniging van Advocaten en Rechtsbijstandsverleners in het Onderwijs (VARO).

In haar vrije tijd is Nancy vaak zeilend op de Nederlandse wateren te vinden.